S-a sfarsit o etapa, incepe alta

Viata poate fi traita frumos.

Saturday, March 1, 2014

Info Project SRL - 10 ani de activitate










Au trecut 10 ani de la infiintarea Centrului de formare profesionala pentru adulti - Info Project SRL,
10 ani de impliniri si multe satisfactii profesionale si personale.
Colaborarile cu  Institute of International Education si, mai recent, cu ETS Global, au facut din Info Project principalul promotor al  certificatelor de competenta lingvistica TOEIC si TFI din Romania.
Au fost organizate si cursuri pentru examenul TEFAQ, in colaborare cu Centrul Cultural Francez Cluj.
Colegiul National Mihai Eminescu, Biblioteca Judeteana Petre Dulfu, Liceul de Arta,  ISJ Maramures, CCD Maramures, CJAPP, AJOFM, Primaria Baia Mare, Consiliul Judetean, Asociatia Esperando,  Hotel Mara, au foat cateva dintre institutiile care ne-au sustinut activitatile  in toti acesti ani.
Am organizat cursuri de formare si conferinte  in domeniul competentelor cheie cu accent pe competentele  lingvistice, digitale, antreprenoriale, civice si culturale.
Am coordonat 1 proiect Grundtvig 1, 3 proiecte Grundtvig parteneriate, precum si 3 proiecte Comenius in colaborare cu CN Mihai Eminescu. Peste 200 de persoane  au avut prilejul sa calatoreasca in strainatate prin intermediul acestor proiecte si peste 2000 de persoane  au fost implicate in activitati.
Am orgnizat 2 Tabere Internationale ( 2004 si 2008). Tabara de limba  engleza TOEIC a obtinut certificatul lingvistic European Label 2008.
In colaborarec cu CN Mihai Eminescu  am obtinut alte doua certificate European Label.
Consider  ca  am contribuit, pe masura priceperii si daruirii personale, la  prestigiul orasului si judetului atat in tara cat si in strainatate.
Marturisesc  ca  am un sentiment de multumire.

Incepand cu 1 martie 2014 Info Project  isi muta sediul in Cluj-Napoca.

Doresc sa folosesc acest prilej pentru a multumi tuturor celor care m-au ajutat si au fost alaturi de mine in acesti ani, colegi, colaboratori si tuturor jurnalistilor, realizatorilor radio si TV care au prezentat activitatile  pe care Info Project le-a derulat.

Mariana Hudrea
Administrator Info Project SRL.
www.info-project.ro


.

No comments:

Post a Comment