S-a sfarsit o etapa, incepe alta

Viata poate fi traita frumos.

Saturday, June 11, 2011

Andreea Bindea

Multumim ca ati fost alaturi de noi si ca ne-ati impartasit cunostintele si experientele dumneavoastra. Ati facut din multi dintre noi oameni responsabili, ne-ati ajutat sa vedem dincolo de aparente, ne-ati ajutat sa invatam care ne sunt prioritatile si am ajuns sa stim sa apreciem munca. 
Va multumesc personal pentru tot ceea ce ati facut pentru mine si pentru ca ati avut incredere in mine. Recunosc faptul ca ati avut un rol important in dezvoltarea si maturizarea mea. Sunt convinsa ca elevii/studentii va vor pastra mereu in inima si stiu ca acest lucru inseamna enorm pentru dumneavoastra.

Va doresc tot binele din lume si sper ca ne vom mai intalni in viitorul apropiat. 

Felicitari absolventilor de clasa a 12-a care astazi trec pragul unei perioade foarte importante din dezvoltarea lor ca indivizi. Veti vedea ca universitatea are si ea rolul ei schimbator, ca sa zic asa, si veti realiza peste un an de zile ca nu mai este totul ce a fost, ca depinde de voi cum va veti trai viata de acum incolo. Aveti grija pentru ce facultate optati, si nu faceti ceva doar de dragul de a o face. Este foarte important sa ai, pe viitor, o meserie care sa te incante si sa te satisfaca pe toate planurile, atat profesional cat si financiar. 

Multa bafta la examene si dati tot ce aveti mai bun din voi. 

Andreea Bindea

No comments:

Post a Comment