S-a sfarsit o etapa, incepe alta

Viata poate fi traita frumos.

Monday, June 13, 2011

Diana Oana Pop

Daca la inceput paseam nesigura si imi era frica de nou, acum, datorita doamnei profesoare Mariana Hudrea, sunt o persoana mai sigura pe mine,  mai deschisa. Pe langa faptul ca m-a ajutat sa progresez in tot ceea ce priveste limba engleza, m-a invatat cum trebuie sa imi traiesc viata frumos, sa fac sa para mai line greutatile care vor urma.
                        Personal, cred si sunt convinsa de acest lucru-ca metodele folosite la clasa de catre doamna profesoara au fost foarte utile. Ne-a invatat cum sa facem cat mai multe exercitii acasa ca sa progresam si sa devenim persoane utile si respectabile. Astfel, in timpul orelor ne ramanea mai mult timp pentru a viziona CD-uri interesante sau mari opere ale marilor scriitori ai literaturii universale. Am fost foarte incantata de aceste filme pe care , poate, nu as fi avut ocazia sa le vad. In acest semestru  in care doamna profesoara ne-a impartasit din experienta sa de viata, din cunostiintele ei bogate, am aflat o multime de lucruri noi de care in viitor voi tine cont si ma vor ajuta, cu siguranta.
                       Este foarte important sa ai un model bun de urmat in viata, asa cum ne-a spus doamna profesoara de nenumarate ori. Pentru mine, asta reprezinta: UN MODEL .  Este o persoana minunata, in care poti avea incredere, intotdeauna plina de viata si zambitoare. De multe ori, cand eram trista datorita unei note primite sau a unei intamplari neplacute, dupa ora de engleza ma trezeam zambind intotdeauna deoarece  imi transmitea din energia si entuziasmul ei. O consideram, pe langa o doamna profesoara, o pietena de nadejde care ne dadea numai sfaturi bune.
Imi pare foarte rau ca se pensioneaza dar sunt sigura ca alegerea pe care a facut-o este spre binele ei.  Atat scoala, cat si noi elevii, pierdem o persoana minunata de la care fiecare am avut cate ceva de invatat.
                       II  doresc sa aiba o viata cat mai frumoasa de acum in colo, sa fie la fel de fericita ca si pana acum si sa nu isi piarda entuziasmul. Sunt sigura ca multi oameni si copii vor mai beneficia de acum in colo de ajutorul doamnei profesoare deoarece este o persoana foarte sufletista. Poate sa fie multumita de cariera pe care a avut-o si de metodele folosite la clasa. A stiut cum sa  se apropie de noi si sa intre in inima noastra iar acum se retrage in glorie...O sa mi-o amintesc intotdeauna asa cum este si o sa pastrez cu siguranta legatura cu ea. Va doresc sa aveti succes si spor in tot ceea ce faceti si o viata cat mai fericita alaturi de familia dumneavoastra. Sper ca nu o sa ne uitati!  Va multumesc din suflet!
Cu tot respectul, Pop Diana Oana 9C

No comments:

Post a Comment